Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη Σημερα / Άγιος Βαλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών : Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη.

Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI from images32.inewsgr.com
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα.

Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί.

«eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI from images32.inewsgr.com
Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και .

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και .

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

«eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.

Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο
Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο from www.ipaidia.gr
Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια .

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη.

Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα / Άγιος Î'αλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών : Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος.